Βρείτε μας
Φιλίππου 28, Καλοχώρι 570 09,
info@valiscom.gr
Τηλ: 2310 943 010
Think | Design | Create
Πίσω

Οικονομικές επιγραφές αυτοκινήτων

Δείτε πως η Beat έκανε τη σωστή επιλογή και κέρδισε επιλέγοντας για συνεργάτη της τη Valis Communication για Οικονομικές επιγραφές αυτοκινήτων

Τι είναι οι Οικονομικές επιγραφές αυτοκινήτων

Οικονομικές επιγραφές αυτοκινήτων
#image_title

Οικονομικές επιγραφές αυτοκινήτων. Τα ξέρετε σαν αυτοκόλλητα βινύλια, άλλοι τα λένε ψηφιακές εκτυπώσεις στόλου οχημάτων, όπως και να τα πείτε το μόνο σίγουρο είναι πως είναι η πιο παλιά, γνωστή και εγγυημένη προβολή της επιχείρησης σας. 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες, προβάλετε το μήνυμα που θέλετε και είναι ορατό από όλους!

Με τι κριτήρια όμως μας επέλεξε η Free Now και τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο να λάβει την τελική της απόφαση;

Εμπιστοσύνη

Ξεκινήσαμε με μια προσφορά για το ντύσιμο του στόλου της εταιρίας ταξί Free Now, στην συνέχεια βρήκαμε τα καταλληλά υλικά για το συγκεκριμένο budget και ξεκινήσαμε της δοκιμές στους εκτυπωτές μας. Όταν καταλήξαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πήραμε το «ΟΚ» από την Beat για το ντύσιμο των αμαξιών τους.

Οργάνωση

 Όπως ξέρουμε ο χρόνος είναι χρήμα πόσο μάλλον για τους ιδιοκτήτες ταξί. Έτσι οργανώσαμε τα ραντεβού για το ντύσιμο των αμαξιών με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε την αναμονή των οδηγών. Έχοντας έτοιμα και προετοιμασμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία το μόνο που έμενε ήταν η τοποθέτηση των αυτοκόλλητων. Σε λιγότερο από 5 λεπτά η διαδικασία είχε τελειώσει για το κάθε αμάξι.

Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία των τεχνικών μας έσπευσε τον χρόνο καθώς και το σωστό σημείο τοποθέτησης των αυτοκόλλητων για την καλύτερη προβολή τους. 

Εμπειρία

Η 20ετής εμπειρία μας και η συνεργασία μας με εταιρείες διαφόρων κλάδων και μεγεθών μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε κάθε έργο αποτελεσματικά και υπεύθυνα.

Μπορείτε και εσείς να συνεργαστείτε με την Valis Communication, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Valis Communication
Valis Communication
https://valiscom.gr

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Cookie Policy