Βρείτε μας
Φιλίππου 28, Καλοχώρι 570 09,
info@valiscom.gr
Τηλ: 2310 943 010
Think | Design | Create
Eshop Category Websites 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Ελληνική Νοστιμιά B2B Eshop

  • Strategy

    UX, Web Strategy, SEO, B2B

  • Design

    UI/UX Design, Art Direction, Webdesign

  • Client

    Ελληνική Νοστιμιά

Open Project
Challenge

Να δημιουργήσουμε ένα b2b eshop για κοινό που δεν έχει συνηθίσει στις ηλεκτρονικές παραγγελίες

Ένα από τα δεδομένα που μας έδωσε η ομάδα της Ελληνικής Νοστιμιάς όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας, ήταν πως οι πελάτες του δεν βάζουν παραγγελίες μέσω e-shop και θέλει απλά μία σελίδα. 

Μελετώντας καλύτερα την αγορά και κάνοντας την  τμηματοποίηση της, ανατρέψαμε τα δεδομένα και δημιουργήσαμε ένα νέο κανάλι πώλησης, το οποίο δημιουργεί πωλήσεις εύκολα. 

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Στόχος μας ήταν να συνδυάσουμε άψογα την πλοήγηση με επίκεντρο τον χρήστη με την πλούσια αφήγηση της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς.

Αναδείξαμε τις μοναδικές χειροποίητες, κατεψυγμένες πίτσες της Ελληνικής Νοστιμιάς, που καλύπτουν ποικίλες διατροφικές ανάγκες χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή την ποιότητα. 

CUSTOM BUILD

B2B Εγγραφές Λογαριασμών

Για να είμαστε σίγουροι πως ο πελάτης είναι B2B κατασκευάστηκε σύστημα εγγραφής και αποδοχής χρηστών. Έτσι, ο πελάτης έχει ένα επιπλέον εργαλείο marketing, αφού μπορεί  μπορεί να συλλέγει δεδομένα και να διαχειρίζεται προσωποποιημένα προσφορές, κινήσεις και ζητήσεις των πελατών του.

CUSTOM DESIGN

Σε συνέχεια του Branding

Όλο το site καθώς και το e-shop έχει υλοποιηθεί με custom design, πλήρως προσαρμοσμένο πάνω στο branding της Ελληνικής Νοστιμιάς, το οποίο επίσης επιμεληθήκαμε εμείς. 

Βελτιωμένη

User Experience

To site έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη φιλική προς το χρήστη πλοήγηση, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν την ποικιλία των χειροποίητων, κατεψυγμένων pizza και άλλων προσφορών. Χρησιμοποιώντας στοιχεία διαισθητικής διάταξης και ζωντανές εικόνες προσελκύουν τους χρήστες και αναδεικνύουν αποτελεσματικά τα προϊόντα.

Ας Συνεργαστούμε

Στείλτε μας ένα email,
για να συζητήσουμε ένα νέο έργο.

Πίσω

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Cookie Policy